Over ons

Over ons

Verduurzamen kan ingewikkeld zijn, leg het werk bij Habitata neer.

Daar zijn we voor

<em>"We moeten van het gas af."</em> Hier zijn de meeste Nederlanders zich bewust van. Maar zo gemakkelijk dat het geroepen wordt, is het realiseren ervan niet. Gelukkig kan Habitata je daarbij helpen.

Frans
Frans
Wijkmanager
Steven
Steven
Klantcontact
Taco
Taco
Adviseur
Jeffry
Jeffry
Oprichter
Leo
Leo
Product designer
Olga
Olga
Communicatie-expert
Bart
Bart
Software engineer

Waarom we voor jou klaar staan

Er wordt van alle kanten geroepen dat er verduurzaamd moet worden en dat mensen van het gas af moeten. Ondanks dat niemand weet waar de verantwoordelijkheden liggen en wat het plan van aanpak is, wordt de bal bij de bewoner gelegd.

Gebeurt het te langzaam? Dan wordt er met scenario’s gedreigd: straks wordt die gaskraan dichtgedraaid… Dat terwijl sommige woningen er simpelweg niet voor gebouwd zijn en sommige bewoners kunnen het gewoonweg niet ophoesten. En dan?

Wij willen laten zien dat het anders kan.<br/>Daarom werken we samen met alle gemeenten in Nederland om stap voor stap alle huizen te verduurzamen.

Waarom Habitata er is

Wij geloven in een toekomst waar je zelf aan de knoppen zit. Waar je beslissingen maakt om je eigen leven te verbeteren.

<strong>We willen het makkelijker maken.</strong><br/>Jij vindt een duurzaam huis belangrijk, maar wil er niet te veel tijd aan kwijt te zijn. Jezelf verdiepen in de mogelijkheden heeft nog geen prioriteit gekregen. Daarbij ontbreekt de juiste informatie nog en hoor je veel verschillende verhalen over verduurzamen.

<strong>We willen jou zekerheid geven.</strong><br/>Zeker zijn van de juiste keuze is belangrijk voor je. Want: bedrijven verschillen nogal in product, installatie en prijs. Het liefst wil je een eerlijk verhaal en weten waar je aan toe bent. Je zou graag advies krijgen van een kundige partij voordat je start met geld investeren.

Deze doelstellingen delen we moet ons moederbedrijf De Energiebespaarders, waarmee we samen al meer dan 3.700 huiseigenaren hebben geholpen.

<a href="https://energiebespaarders.nl/over-ons?utm_source=habitata&utm_medium=referral&utm_campaign=over-ons" target="_blank">Meer informatie over De Energiebespaarders</a>

Hoe we samen verdergaan

Onze missie is om verduurzaming voor iedere huiseigenaar haalbaar en betaalbaar te maken.

Habitata maakt samen met woningeigenaren een helder en behapbaar stappenplan, waarin hun belangen centraal staan en zij de eerste zijn die de vruchten plukken van hun eigen inzet. Want wij zijn er niet om onder dwang te ‘verduurzamen’. Nee, wij helpen Nederlanders om trots op hun thuis te zijn. Om anderen aan te sporen mee te genieten. Om hakuna matata te wonen.

Hiervoor beginnen we klein en helpen we gaandeweg de juiste keuzes te maken. We kijken samen of jij klaar bent voor de volgende stap.

Tijdens dit avontuur ontdek je dat een zorgvrije woning bereikbaarder is dan je had verwacht. Want dat is het, een avontuur. Niet vanwege de spanning, maar vanwege het resultaat – trots.

<strong>Dus kom maar op met al die plannen, jij zit comfortabel – klaar voor de toekomst.</strong>

Habitata en de gemeente

De energietransitie vraagt om een collectieve inspanning van onder andere bewoners, overheden en bedrijven. Gemeenten staan voor een uitdaging: Hoe zorgen we ervoor dat het haalbaar en betaalbaar wordt en dat wijken snel genoeg van het aardgas af gaan?<br/>Door het platform en de stapsgewijze aanpak van Habitata kan de gemeente contact maken en bewoners informeren. Door een tussenpartij in te schakelen is de gemeente in staat om goed te luisteren naar de bewoners en dit een project van henzelf te maken.

Habitata en De Energiebespaarders

Sinds 2014 helpt ons moederbedrijf, <strong>De Energiebespaarders</strong>, woningeigenaren hun weg te vinden in de drukke markt van leveranciers en installateurs. Ze geven kwalitatief, persoonlijk advies en nemen het coördineren van installaties uit handen. Met daarbij de beste garantie en nazorg.

Habitata heeft dezelfde oprichters en wil dezelfde dienst verlenen maar dan voor hele wijken tegelijk. De operatie, goede service en klanttevredenheid van De Energiebespaarders kan je ook verwachten bij Habitata. <a href="https://energiebespaarders.nl/over-ons&utm_source=habitata&utm_medium=referral&utm_campaign=over-ons" title="Lees meer over De Energiebespaarders">Lees meer over De Energiebespaarders</a> of <a href="https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1039761/de_energiebespaarders" title="Bekijk de reviews van De Energiebespaarders op Klantenvertellen.nl">bekijk de reviews</a>.